Στο δικό μου πάντως, το TMC λειτουργεί και πριν τα 80. Λογικά και το Recechip θα λειτουργεί παντού. Δεν ξέρω γιατί πως έχει προκύψει αυτή η φήμη. Ίσως από τα diesel που αναφέρουν κάτι για το φάσμα που λειτουργεί ο παράλληλος. Στη βενζίνη όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού το τριμεράκι που έχει το Racechip και ρυθμίζει το φάσμα, δεν κάνει τίποτα.
Ηρακλή όσων αφορά το λάδι το εχω αλλάξει 4 φορές στα 30.000. Εννοειται πως ουτε 10.000 δεν το αφήνω. Τωρα όμως θα παίξω 5-40 σίγουρα και θα αλλάξω και τα νερά ολα. Επίσης ξέρει κανείς αν αλλάζεις βαλβολίνες στο σασμάν; Και αν ναι κάθε πότε;
Ναι στεφ και εγω πιστεύω πως λειτουργεί γιατί αλλιώς δεν θα ειχα τόση διαφορά στο 0-100 ουτε θα σπίνιαρα 2ες
Δεν μπορεις να δεις πιεση οταν εχεις παραλληλο, γιατι θα βλεπεις την ψευτικη πιεση που δινει ο παραλληλος στον εγκεφαλο. Ετσι, παιζςι να βλεπεις και χαμηλοτερη πιεση απο την εργοστασιακη.
Δεν μπορεις να δεις πιεση οταν εχεις παραλληλο, γιατι θα βλεπεις την ψευτικη πιεση που δινει ο παραλληλος στον εγκεφαλο. Ετσι, παιζςι να βλεπεις και χαμηλοτερη πιεση απο την εργοστασιακη.
Σωστό και αυτό. Δεν πήγε το μυαλό μου.
Απλά έτσι δεν έχεις ιδέα του τι παίζει; Αναφέρει κάποια πληροφορία ο βελτιωτής;