Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ms_kostakiss
...αυτό που ήθελαν να διαπιστώσουν είναι η δυναμική και η συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας, όταν ο αναβάτης της αφαιρείται και δεν έχει την προσοχή του στον δρόμο...
...έτσι ώστε σε περίπτωση που κάποιος αναβάτης αφαιρείται και δεν έχει την προσοχή του στον δρόμο, τότε η μοτοσυκλέτα να μπορέσει να σταματήσει με ασφάλεια...
|
Δηλαδή αν είναι σε ευθεία και αφαιρεθεί ο αναβάτης, οκ θα επιβραδύνει η μοτοσυκλέτα μέχρι να σταματήσει. Και εαν ο αναβάτης αφαιρεθεί σε απότομη στροφή και με ταχύτητα στα όρια; Γιατι οι ταχύτητες και οι στροφές στο βίντεο είναι της πλάκας.
Αν και δεν είμαι σχετικός με μοτοσυκλέτες, δεν ξέρω, αλλά νομίζω το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει και να βοηθήσει μόνο υπο συγκεκριμένες συνθήκες. Παίζει μεγάλο ρόλο η σταθερότητα, δεν είναι αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα με 2 τροχούς είναι, αλλά και το βάρος, η πίεση του αναβάτη.
Παράθεση:
...Ίσως η μεγαλύτερη @@@@@ που θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί, σχετικά με τα οχήματα... Τραίνο αυτόνομο? Ναι, why not. Φορτηγά, νταλίκες, λεωφορεία, το αυτό. Αεροπλάνα? Αν καταφέρετε να πείσετε τους επιβάτες να επιβιβαστούν. Αλλά αυτόνομη μοτοσυκλέτα?...
|
+1 και επέτρεψε μου να συμπληρώσω Γιάννη...Αλλά αυτόνομη μοτοσυκλέτα με 2 τροχούς?
Ή σκοπεύουν να έχουν τις βοηθητικές ρόδες για τα παιδικά ποδήλατα όπως στο βίντεο;