Παιδία καλησπέρα. Εχθές το βράδυ γύρω στις 2 μου έκλεψαν το αμάξι από την πιλοτή της πολυκατοικίας, περιοχή Χολαργός. Το αμάξι είναι ένα μαύρο Ζ4Μ με κόκκινα καθίσματα δερμάτινα και πινακίδα ΙΕΖ-6078. Το ξέρω ότι ψάχνω ψίλους στα άχυρα αλλά σας παρακαλώ εάν ακούσει κάποιος κάτι η ξέρει κάποιον που θα μπορούσε να ξέρει θα του δώσω αμοιβή.
Το αμάξι ήταν παρκαρισμένο πίσω από άλλο αμάξι, το οποίο και έσπασαν το τζάμι και το μετακίνησαν. Επίσης το αμάξι είχε συναγερμό, αντικλεπτικό τιμονιού disklock καθώς και διακόπτη για τα ρεύματα.
Παιδία ευχαριστώ για την βοήθεια και τις κοινοποιήσεις. Δυστυχώς δεν τους σταματάει τίποτα. Το αμάξι πρέπει να το μελετάνε καιρό γιατί τυχαίοι δεν ήταν. Το αμάξι επίσης φορούσε διάφορα καλούδια πάνω και εισαγωγή CSL Airbox Karbonius. Το αναφέρω μήπως κάποιος δει να πουλίεται κάπου σαν ανταλλακτικό γιατί είναι το πρώτο που θα βάλουν για πούλημα.
Εγώ εύχομαι να είχες ασφάλεια κλοπής και εφόσον έχεις .... να μην το βρεις ..
Γιατί από πείρα αν το βρεις θα ξενερώσεις τη ζωή σου ..
Και δεν μιλάμε για κλέφτη ,αλλά οργανωμένη σπείρα με μελετημένες και ακριβείς κινήσεις .
Το αυτοκίνητο πιθανότατα να βρίσκεται ακόμα Αθήνα αλλά σε λίγο σίγουρα δεν θα είναι εδώ ...
Έμαθα ότι το αμάξι το είδαν σήμερα Μεταμόρφωση. Λογικά πήγαινε για τις γνωστές περιοχές... Άντε να βρεις γνωστό εκεί τώρα. Ναι καλά μισοδιαλυμένο δεν θέλω να το δω. Να προσέχεις το γδασιρματάκι και να σου του φέρουν έτσι δεν γίνεται μετά αυτοκίνητο με τίποτα.