Όροι χρήσης του δικτυακού τόπου BMWforum - BMWForum.gr

BMW Greece - BMWforum.gr

BMWForum.gr » Αυτοκίνητα BMW » Γενικά αυτοκινήτου » Όροι χρήσης του δικτυακού τόπου BMWforum

Γενικά αυτοκινήτου Ότι έχει να κάνει με BMW αυτοκίνητα.

Κλειστό Θέμα
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
16-07-07, 08:28   #1
Administrator
ADMINISTRATOR
 
Το avatar του χρήστη Administrator
 
Εγγραφή: 30-04-2006
Μηνύματα: 1.113

Drives: N/A N/A
Όροι χρήσης του δικτυακού τόπου BMWforum

Οροι χρησης των υπηρεσιων και δυνατοτήτων του δικτυακού τόπου BMWFORUM

================================================

Με τη συμμετοχή σας στις ομάδες συζήτησης θεωρείται ότι κατανοείτε πλήρως και συμφωνείτε ρητώς με τα παρακάτω:

Οχι πορνό, γυμνά η σχετικά με σεξ και έκθεση γενετήσιας πράξης θέματα.
Για τέτοια επιλέξατε κάποιο άλλο από τα τόσα σχετικά φόρουμ/sites.

Οχι απειλές, εκφοβισμοί προς και από κανένα εντός η εκτός του φόρουμ.
Προτιμείστε να παρακολουθήσετε Μαθήματα Ελέγχου Θυμού.

Οχι αηδιαστικά, προσβλητικά, ρατσιστικά η απεχθή θέματα.
Ο κόσμος έχει χορτάσει από αυτά.

=================================================

ΧΡΗΣΤΗΣ: Οποιοδήποτε ενήλικο φυσικό πρόσωπο που με τη βοήθεια Ηλεκτρονικού Υπολογιστή συνδέεται μέσω Internet και προβάλλει στην οθόνη του τα κείμενα και το περιεχόμενο του BMWFORUM(www.bmwforum.gr)., ανεξάρτητα αν έχει κάποιο λογαριασμό είτε είναι
απλά ανώνυμος επισκέπτης. Εφόσον ο ΧΡΗΣΤΗΣ αποδεχθεί και τηρεί τους όρους λειτουργίας έχει δικαίωμα ανάρτησης και δημοσίευσης κειμένων η/και φωτογραφιών η/και γραφικών αναπαραστάσεων καθώς και αμφίδρομης ηλεκτρονικής επικοινωνίας με τους υπόλοιπους χρήστες.

=================================================
Α - ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΜΕΛΩΝ

1. Το κάθε μέλος οφείλει να παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες κατά την αίτησή του για πρόσβαση στην υπηρεσία, όπως επίσης και να διατηρεί και να ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη.

2. Το όνομα χρήσης (ψευδώνυμο) του μέλους δεν πρέπει να περιέχει λέξεις ή φράσεις οι οποίες παραπέμπουν σε πολιτικά πρόσωπα, νομικά πρόσωπα, κατατεθέντα σήματα ή δικτυακούς τόπους (websites) , εκτός αν είναι ο ιδιοκτήτης τους.

3. Το όνομα χρήσης (ψευδώνυμο) του μέλους δεν πρέπει να περιέχει λέξεις ή φράσεις απειλητικές, προσβλητικές, δυσφημιστικές, χυδαίες, υβριστικές, ρατσιστικές ή άλλες μη συμβατές με τα χρηστά ήθη.

4. Το όνομα χρήσης (ψευδώνυμο) του μέλους δεν πρέπει να αποτελεί τη μίμηση ενός ήδη καταχωρημένου ψευδωνύμου με σκοπό την προσβολή, ειρωνεία ή το χλευασμό άλλου μέλους.

5. Τα μέλη είναι και παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις ενέργειες που διενεργούνται από το λογαριασμό τους. Τα μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για την χρήση του λογαριασμού τους καθώς και την ασφάλεια του προσωπικού τους κωδικού.

6. Τα μέλη θα πρέπει να ειδοποιούν άμεσα το Bmwforum.gr για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους.

7. Τα μέλη κατανοούν και αποδέχονται ότι το Bmwforum.gr διατηρεί το δικαίωμα να απενεργοποιεί λογαριασμούς μελών που παραμένουν ανενεργοί για χρονικό διάστημα, το οποίο καθορίζεται αποκλειστικά και μόνο από το Bmwforum.gr και μπορεί να αλλάξει όποτε το θεωρεί σκόπιμο και χωρίς προειδοποίηση.

8. Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να διατηρεί μόνο έναν λογαριασμό πρόσβασης στις ομάδες συζήτησης του Bmwforum.gr. Σε αντίθετη περίπτωση το Bmwforum.gr έχει το δικαίωμα να διακόψει την παροχή των υπηρεσιών σε όλους τους λογαριασμούς που διατηρεί το φυσικό πρόσωπο.

9. Τεχνικά θέματα, Service αυτοκινήτου
  • Κλείδωμα από νέες δημοσιεύσεις στο forum Τεχνικά θέματα, Service αυτοκινήτου καθώς και σε όλα τα Sub-Forums
  • Οποιοδήποτε μήνυμα αφορά πρόβλημα που χρήζει συζήτησης δημοσιεύεται σε άλλο σημείο του forum θα σβήνεται χωρίς προειδοποίηση.
  • Όλες οι νέες δημοσιεύσεις στο Τεχνικά θέματα, Service αυτοκινήτου θα ανεβαίνουν μόνο με έγκριση της ομάδας διαχείρισης.
  • Posts από μέλη που έχουν μικρότερο αριθμό posts από 20 δεν θα δημοσιεύονται.
  • Για να αποφευχθούν ανούσια τα posts τύπου (thanx, OK, ωραίο, κτλ....) από νέα μέλη για να ανέβει μόνο ο αριθμός των posts θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
  • Νέα threads μπορούν από μέλη που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις για την ανάρτηση θα δημοσιεύονται κανονικά με καθυστέρηση μέχρι να το δει κάποιος από την ομάδα διαχείρισης.

Β - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ συμφωνεί και αποδέχεται ότι κατά την διάρκεια της παραμονής και χρήσης των δυνατοτήτων του BMFORUM, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ :

1. Δυσφημίζει, βρίζει, προσβάλει , παρενοχλεί, καταδιώκει, απειλεί ή με οποιοδήποτε τρόπο παραβιάζει τα νόμιμα δικαιώματα (όπως το δικαίωμα στη ιδιώτευση και το δικαίωμα στη δημοσιότητα) παντός τρίτου φυσικού η νομικού προσώπου εντός και εκτός του BMWFORUM.

2. Συντάσσει, δημοσιεύει, προωθεί η διανέμει οποιοδήποτε συκοφαντικό ,προσβλητικό , παραβατικό, άσεμνο, η παράνομο υλικό η πληροφορία.

3. Να ανεβάζει (Upload) η επισυνάπτει (attach) ψηφιακά αρχεία που περιέχουν λογισμικό η οποιοδήποτε άλλο υλικό που προστατεύεται απο το νόμο περι Πνευματικής Ιδιοκτησίας η/και του Νόμου περι προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων. Εκτός αν ο ΧΡΗΣΤΗΣ είναι ο ιδιοκτήτης η έχει τη συγκατάθεση απο κάθε ενεχόμενο για κάτι τέτοιο όπως ορίζεται απο το νόμο.
3α). Για κείμενα, αρχεία, εικόνες, φωτογραφίες, videos, ήχους, μουσικά κομμάτια, έργα προστατευόμενα από το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλο υλικό, πληροφορίες κλπ., τα οποία ο χρήστης διαθέτει στις ομάδες συζήτησης ή ανταλλάσσει με άλλους χρήστες ευθύνεται ο ίδιος ο χρήστης. Το Bmwforum.gr ούτε υιοθετεί τα εν λόγω περιεχόμενα ούτε δίνει τη συγκατάθεσή του γι’αυτά. Το Bmwforum.gr δεν πραγματοποιεί κανέναν έλεγχο επί των πληροφοριών που κοινοποιούνται στις ομάδες συζήτησης πριν τη δημοσίευσή τους. Σε περίπτωση, όμως, που το Bmwforum.gr λάβει γνώση της ύπαρξης παράνομων κοινοποιημένων πληροφοριών τις διαγράφει άμεσα.

3β). Δεν δημοσιεύουμε συνδέσμους και πληροφορίες από site που δεν πληρούν τις αρχές της πνευματικής ιδιοκτησίας, αντιγράφουν πληροφορίες από το Bmwforum.gr χωρίς να αναφέρουν την πηγή τους ή έχουν αποδειχθεί αναξιόπιστα δημιουργώντας ψευδείς ειδήσεις μόνο για εντυπωσιασμό

4. Να ανεβάζει (Upload) η επισυνάπτει (attach) ψηφιακά αρχεία η/και λογισμικό που περιέχουν ιούς, η τη δυνατότητα πρόκλησης ζημίας σε Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές.
4α). Δεν δημοσιεύουμε διευθύνσεις που διαμοιράζουν αρχεία, παράνομο λογισμικό ή πορνογραφικό υλικό
4β) . Δεν δημοσιεύουμε πολιτικά ή/και οπαδικά μηνύματα . Δεν κάνουμε πολλαπλές ίδιες ή παρόμοιες δημοσιεύσεις και δεν προβάλουμε επαναλαμβανόμενα συγκεκριμένες υπηρεσίες ή/και δικτυακούς τόπους (spamming) . Δεν δημοσιεύουμε διευθύνσεις που περιέχουν πολιτικά συνθήματα, οπαδικά συνθήματα ή θίγουν προσωπικότητες

5. Να διαγράφει η παραποιεί αναφορές σε στοιχεία που αναφέρονται στον ιδιοκτήτη, συντάκτη, και τα νομικά δικαιώματα των αρχείων που ανεβάζει.

6. Να παραποιεί την προέλευση η την πηγή των αρχείων που ανεβάζει (upload).

7. Να διαφημίζει η προσφέρει προς πώληση οποιαδήποτε αγαθά και υπηρεσίες για λογαριασμό τρίτων, η να συνθέτει η προωθεί δημοσκοπήσεις, διαγωνισμούς, η να προωθεί διαφημιστικό υλικό.

8. Να προκαλεί ή προωθεί ή προβάλει την τέλεση έκνομων ή αντικοινωνικών ενεργειών και συμπεριφορών.

9. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, η διαχείριση του BMWFORUM.GR δεν θα φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν παραβίαση, εκ μέρους του ΧΡΗΣΤΗ, ποινικών ή αστικών διατάξεων της ελληνικής νομοθεσίας, εφόσον σύμφωνα με τα ανωτέρω θα υπάρχει ευθεία παρέκκλιση από τους όρους λειτουργίας του ιστότοπου. Σε ανάλογες περιπτώσεις πέρα από ενδεχόμενη διαγραφή του ΧΡΗΣΤΗ, η διαχείριση του BMWFORUM.GR δικαιούται να παρέχει, εφόσον της ζητηθεί, κάθε χρήσιμη πληροφορία σε όποιον θίγεται από τη δημοσίευση του ΧΡΗΣΤΗ, ενώ ο τελευταίος είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για τις όποιες συνέπειες από την παραβίαση του νόμου.
10. Οποιαδήποτε αναφορά για εντυπώσεις και λειτουργία των ομάδων συζήτησης θα πρέπει να γίνεται με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) ή Προσωπικό Μήνυμα (π.μ.) και μόνο στους υπεύθυνους λειτουργίας του. Σε διαφορετική περίπτωση θα θεωρείται ότι εξυπηρετεί ενδεχόμενο δόλο.

Μηνύματα μέλους που είναι άσχετα με το εκάστοτε θέμα διαγράφονται ή συγχωνεύονται ή μετακινούνται κατά την κρίση των διαχειριστών των ομάδων συζήτησης.


Γ - Ο ΧΡΗΣΤΗΣ αναγνωρίζει και αποδέχεται ότι :

1. Στο BMWFORUM, τα θέματα, δημοσιεύσεις και συζητήσεις είναι δημόσια και όχι ιδιωτική επικοινωνία.

2. Οι συζητήσεις (chats), δημοσιεύσεις, ηλεκτρονική αλληλογραφία, και άλλες μορφές ηλεκτρονικής επικοινωνίας δεν εκφράζουν ή επιδοκιμάζονται απο το BMWFORUM και οτι το περιεχόμενο τέτοιας μορφής επικοινωνίας δεν δύναται να θεωρηθεί οτι έχει ελεγχθεί ή έχει γίνει αποδεκτό ή έχει τη συγκατάθεση απο το BMWFORUM.

3. To BMWFORUM διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει μερικώς ή ολικώς, για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, οτιδήποτε έχει δημοσιευτεί, χωρίς κανένα περιορισμό.

4. Δημοσιεύματα που περιέχονται στο BMWFORUM παρέχονται «Ως έχουν» χωρίς καμμίας μορφής εγγύηση για την ορθότητα, η έγκριση για συγκεκριμένη χρήση η προορισμό.

5. Το BMWFORUM δεν έχει καμμία ευθύνη για την ακρίβεια η πληρότητα των δημοσιευμάτων.

6. Η ανάρτηση ή δημοσίευση φωτογραφικού/οπτικού υλικού γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του Χρήστη και με την παραδοχή από μέρους του οτι έχει την άδεια του νόμιμου κατόχου η/και τη συγκατάθεση των εμφανιζομένων/προβαλομένων φυσικών προσώπων σε/από αυτό το υλικό.

7. Το BMWFORUM διατηρεί το δικαίωμα για αλλαγές στη λειτουργία του Forum όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο και χωρίς καμμία εκ των προτέρων προειδοποίηση.

8. Το BMWFORUM δεν φέρει καμμία ευθύνη για ζημίες, απώλειες, δαπάνες, που δύναται να ισχυριστεί τρίτος οτι προέρχονται απο τη χρήση του BMWFORUM η το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων του παρόντος δικτυακού τόπου.

9. Το BMWFORUM δεν εμπλέκεται και δεν φέρει καμμία ευθύνη για την τέλεση οικονομικών δοσοληψιών και αγοροπωλησιών μεταξύ των Χρηστών.

10. Η χρήση των δυνατοτήτων και του περιεχομένου που παρέχονται απο το BMWFORUM γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του ΧΡΗΣΤΗ.

11. Σε καμμία περίπτωση, περιλαμβανομένης και της αμέλειας, το BMWFORUM είναι υπόλογο η φέρει νομική ευθύνη για οποιαδήποτε έμμεση ή άμεση ή συμπτωματική ή επακόλουθη ζημία του ΧΡΗΣΤΗ, ακόμα και αν είχε ειδοποιηθεί για κάτι τέτοιο.

12. Το BMWFORUM δεν ειναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε συμπεριφορά των χρηστών του.

13. Αυτός ο δικτυακός τόπος (BMWFORUM) περιέχει συμβουλές, γνώμες, δηλώσεις από διάφορες πηγές. Το BMWFORUM δεν εκπροσωπεί, αντιπροσωπεύει, ή υιοθετεί ή αποδέχεται ή πιστοποιεί την ακρίβεια ή πιστότητα οποιασδήποτε συμβουλής, γνώμης, δηλώσεως ανεξαρτήτως προέλευσης η πηγής.

14. Η αποδοχή ή/και χρήση συμβουλών, γνωμών, δηλώσεων η οποιασδήποτε άλλης πληροφορίας που δημοσιεύεται στο BMWFORUM αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του ΧΡΗΣΤΗ.

15. Ούτε το BMWFORUM ούτε οποιοσδήποτε παροχέας πληροφορίας η περιεχομένου είναι υπεύθυνος έναντι του ΧΡΗΣΤΗ για τυχόν ανακρίβειες, λάθη, παραλήψεις, διαγραφές, ελλατώματα, παραποιήσεις, ή/και χρήση του περιεχομένου.

16. Το BMWFORUM δεν είναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε χαμηλή απόδοση, ιό ηλεκτρονικών υπολογιστών, χαμηλής ή κακής συνδεσιμότητας, ανεξαρτήτως αιτίας και δεν φέρει καμία ευθύνη για ζημίες που τυχόν προκύψουν.

17. Ως προυπόθεση χρήσης του BMWFORUM o ΧΡΗΣΤΗΣ αναγνωρίζει οτι φέρει την απόλυτη και αποκλειστική ευθύνη έναντι πράξεων, απαιτήσεων, απωλειών, θετικών και αποθετικών ζημιών, εξόδων, επιβαρύνσεων που προκύπτουν απο τη χρήση του BMWFORUM απο το ΧΡΗΣΤΗ.

18. Σε περίπτωση δημοσίευσης καταγγελιών που δεν έχουν επιλυθεί τελεσιδίκως απο κάποια δημόσια αρχή, οι καταγγελίες πρέπει να γίνονται επωνύμως και οχι ανωνύμως ή με τη χρήση κωδικού ονόματος ή ψευδωνύμου.Για τις καταγγελίες ο ΧΡΗΣΤΗΣ αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη έναντι παντός τρίτου, έναντι πράξεων, απαιτήσεων, απωλειών, θετικών και αποθετικών ζημιών, εξόδων, επιβαρύνσεων που προκύπτουν απο τη καταγγελία του.

19. Σε περίπτωση που ο ΧΡΗΣΤΗΣ δεν είναι ευχαριστημένος απο τις δυνατότητες, λειτουργίες και δημοσιεύματα στο BMWFORUM είναι στην αποκλειστική του ευχαίρια να διακόψει τη χρήση του BMWFORUM.

20. Σε περίπτωση αποχώρησης ΧΡΗΣΤΗ και εφόσον το επιθυμεί και το ζητήσει τα δημοσιευματά του μπορούν να διαγραφούν. Εξαίρεση αποτελούν, και δεν διαγράφονται, δημοσιεύματα που έχουν προκαλέσει διάλογο και παραγωγή άλλων δημοσιευμάτων απο άλλους χρήστες.

21. To BMWFORUM περιέχει και αναφορές σε δικτυακούς τόπους τρίτων. Οι δικτυακοί τόποι τρίτων δεν είναι κάτω απο τον έλεγχο του BMWFORUM και το BMWFORUM δεν φέρει καμμία ευθύνη για δημοσιεύματα ή άλλες παραπομπές που αυτοί οι δικτυακοί τόποι περιλαμβάνουν.

22. Δυνατότητες επικοινωνίας που παρέχονται στο ΧΡΗΣΤΗ μέσα απο το BMWFORUM είναι για αποκλειστική χρήση σε θέματα που αφορούν ή αναπτύσσονται στο BMWFORUM.

23. Τα προσωπικά στοιχεία του ΧΡΗΣΤΗ είναι απόρρητα και δεν δημοσιεύονται η χρησιμοποιούνται απο το BMWFORUM. Τα στοιχεία του ΧΡΗΣΤΗ δύναται να δοθούν σε οποιαδήποτε Δημόσια Αρχή εφόσον αυτά ζητηθούν μέσα από τις προβλεπόμενες απο το Νόμο διαδικασίες.

Τα παρακάτω αφορούν τη χρήση των συζητήσεων και επικοινωνίας μεταξύ των εγγεγραμένων και μη χρηστών είτε αυτές διενεργούνται έμμεσα είτε άμεσα.Δ - Ο ΧΡΗΣΤΗΣ συμφωνεί και αποδέχεται ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ σε :

1. Πρόκληση η δημιουργία φασαρίας η ταραχών. Αν υπάρχει λόγος για επίλυση διαπροσωπικής διαφωνίας η διαφοράς τότε αυτή επιλύεται μέσα από άλλες μορφές διαπροσωπικής ηλεκτρονικής επικοινωνίας και εκτός αυτού του φόρουμ.

2. Προσωπικές επιθέσεις σε οποιονδήποτε κατά τη διάρκεια χρήσης αυτού του φόρουμ.

3. Προσβολή ή πρόκληση ή αρνητικό χαρακτηρισμό σε οποιονδήποτε λόγω της εθνικότητας, φυλής, φύλου, ιδεολογικών ή θρησκευτικών πιστεύω, καταγωγής, επαγγέλματος, ειδικών φυσικών η προσωπικών χαρακτηριστικών η ατελειών.

4. Ανακύκλωση ή επαναφορά θεμάτων τα οποία έχουν κριθεί προκλητικά και ήδη έχουν κλείσει.

5. Χρήση βίαιου λόγου, βρισιών ή πρόστυχων εκφράσεων έστω και σε βάση αστεϊσμού ή στη ρήμα του λόγου.

6. Δημιουργία ή αποπροσανατολισμό θεμάτων και συζητήσεων ή δημοσίευση κείμενων εντός κάποιου θέματος που δεν αφορούν το θέμα. Τέτοια δημοσιεύματα αποσύρονται απο τους Moderators η/και Administrators.

7. Διαφωνίες δημόσια με τους Moderators. Τέτοιες διαφωνίες προωθούνται στον αντίστοιχο Moderator με προσωπικό μήνυμα προς επίλυση. Αν αυτό δεν βοηθήσει τότε η διαφορά προωθείται από το χρήστη στους Administrator προς επίλυση. Οι Administrator αναλαμβάνουν να προβούν στις παρεμβάσεις και αλλαγές που θα βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος.

8. Αναπαραγωγή η δημοσιοποίηση μηνυμάτων που έχει λάβει μέσω Προσωπικών Μυνημάτων η ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του αποστολέα τους.

9. Χρήση υπογραφής εικόνας με διαστάσεις μεγαλύτερες των 200 pixels. Αν γίνει τέτοια χρήση τότε θα του ζητηθεί η προσαρμογή της υπογραφής στο απαιτούμενο μέγεθος. Μη συμμόρφωση σε αυτό δίνει το δικαίωμα σε Moderators να αποσύρουν τη συγκεκριμένη υπογραφή.

10. Οι υπογραφές δεν πρέπει να περιέχουν διαφημιστικό μήνυμα οποιουδήποτε τύπου εκτός αν υπάρχει έγκριση απο τους Administrators. Υπογραφές κειμένου δεν πρέπει να υπερβαίνουν τις 4 γραμμές.

11. Να δημοσιεύει συνδέσμους (links, URLs) σε τρίτους δικτυακούς χώρους (site) εκτός αν υπάρχει έγκριση απο τους Administrators. Εξαίρεση αποτελούν σύνδεσμοι που χρησιμοποιούνται ως αναφορά, τεκμηρίωση σχετικά με το
θέμα της συγκεκριμένης ενότητας. Σε κάθε άλλη περίπτωση αυτοί οι σύνδεσμοι αποσύρονται χωρίς άλλη προειδοποίηση η εξήγηση.

12. Αναδημοσίευση όλου ή μέρους υλικού (κειμενου, εικόνας) που έχει αναρτηθεί στο BMWFORUM χωρίς την συγκατάθεση του χρήστη που το έχει αναρτήσει.

13. Εκτέλεση ή διεκπαιρέωση οποιασδήποτε επαγγελματικής εμπορικής πράξης η συναλλαγής προς συμφέρον του ή για λογαριασμό τρίτων.


Ε - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

1. Όλο το περιεχόμενο του Bmwforum.gr, συμπεριλαμβανομένων των Ομάδων Συζήτησης προστατεύεται με βάση το νόμο 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

2. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του Bmwforum.gr καθώς και των Ομάδων Συζήτησης με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή αλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή . Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το Bmwforum.gr, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

3. Ο κάθε χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του Bmwforum.gr.

4. Το μέλος αποδέχεται ότι τα μηνύματα που δημοσιεύονται στις ομάδες συζητήσης του Bmwforum.gr αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του συγγραφέα τους, ενώ τα δικαιώματα δημοσίευσης εκχωρούνται από τον συγγραφέα στο Bmwforum.gr το οποίο μπορεί ανά πάσα στιγμή να προβεί στην κατάργηση της δημοσίευσης για λόγους που αναγράφονται στους όρους χρήσης και στους λογαριασμούς των μελών.

5. Απαγορεύεται η χρήση φωτογραφιών ή αρχείων, χωρίς την έγγραφη άδεια του δημιουργού τους. Το Bmwforum.gr διατηρεί το δικαίωμα χρήσης ολόκληρου ή μέρους των κειμένων, των φωτογραφιών και των αρχείων που δημοσιεύουν τα μέλη του στις ομάδες συζήτησης για την παραγωγή άρθρων ή την προώθηση των παρεχόμενων υπηρεσιών του.ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

1. Τα μέλη κατανοούν ότι το Bmwforum.gr δεν αναλαμβάνει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο τρίτων και επίσης δεν αναλαμβάνει ουδεμία υποχρέωση παρακολούθησης του αναφερόμενου περιεχομένου τρίτων, ενώ διατηρεί ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να καταργήσει περιεχόμενο από την υπηρεσία ή να αρνηθεί τη διανομή περιεχομένου στην υπηρεσία.

2. Τα μέλη κατανοούν ότι το Bmwforum.gr διατηρεί το δικαίωμα πρόσβασης, ανάγνωσης, διατήρησης και γνωστοποίησης οποιωνδήποτε πληροφοριών των χρηστών στο βαθμό που θεωρεί ευλόγως ότι είναι απαραίτητο.

3. Οι χρήστες και τα μέλη των Ομάδων Συζήτησης κατανοούν πλήρως ότι το Bmwforum.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/ χρήστης των σελίδων των ομάδων συζήτησης, στην χρήση των οποίων προβαίνει με δική του πρωτοβουλία. Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες των Ομάδων Συζήτησης του Bmwforum.gr, χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες με δική τους πρωτοβουλία και αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών.

4. Οι χρήστες και τα μέλη κατανοούν και αποδέχονται πλήρως ότι δεν μπορούν να βασίζονται στο περιεχόμενο και σε δεσμούς (links) που δημιουργούν τα μέλη των Ομάδων Συζήτησης του Bmwforum.gr. Εκτός των ανωτέρω οι χρήστες και τα μέλη κατανοούν και αποδέχονται πλήρως ότι είναι πιθανό να εκτεθούν σε περιεχόμενο απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό, ανήθικο, χυδαίο, παραπλανητικό, παράνομο κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το Bmwforum.gr, για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του ή τα μέλη του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους.


ΣΤ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ στο BMW Forum - ΧΡΗΣΤΕΣ PREMIUM & GOLDEN

1. Υπάρχει η δυνατότητα οικοιοθελούς και μη ανταποδοτικής χρηματικής προσφοράς (Donation) στο BMW Forum για την κάλυψη μέρους των εξόδων του.
2. Οποιοδήποτε μέλος κάνει προσφορά στο BMW Forum, αυτόματα εντάσσεται σε μια από τις κατηγορίες των μελών που έχουν συνεισφέρει. Οι κατηγορίες είναι Premium & Golden μέλος, ανάλογα με το ύψος της προσοφοράς.
3. Η ένταξη ενός μέλους σε μια από αυτές τις 2 κατηγορίες του δίνει κάποιες επιπλέον παροχές στο BMW Forum (όπως π.χ. επιπλέον χώρο αποθήκευσης ΠΜ), οι οποίες παροχές είναι στην διακριτική ευχαίρεια της Ομάδας Διαχείρισης ώς προς την ισχύ τους και την αλλαγή τους.
4. Επιπλέον, το BMW Forum κατά καιρούς προβαίνει σε συνεργασίες με εμπόρους, οι οποίοι είναι μέλη του BMW Forum, ώστε οι συγκεκριμένοι έμποροι να προσφέρουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους σε χαμηλότερες τιμές. Αυτές οι χαμηλότερες τιμές ισχύουν ΜΟΝΟ για τα Premium & Golden μέλη, σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα που αναρτάται στις σελίδες του Φορουμ.
5. Τα μέλη αναγνωρίζονται από την κάρτα που έχουν και η οποία δηλώνει το όνομά τους και την κατηγορία στην οποία ανήκουν. Η κάρτα είναι αυστηρά προσωπική και απαγορεύεται η χρήση της από οποιονδήποτε άλλο εκτός του μέλους που αναγράφεται και το αυτοκινητο του οποιου αναγραφονται τα στοιχεια.
6. Το BMWForum δεν πρόκειται ποτέ να διανέμει τα στοιχεία των κατόχων των καρτών μελών σε οποιονδήποτε τρίτο, πέρα από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
7. Η κάρτα είναι διοκτησία του BMW Forum και μπορεί να ακυρωθεί κατά την κρίση της Ομάδας Διαχείρισης.

ΕΜΠΟΡΟΣ: Οπως και ο "ΧΡΗΣΤΗΣ" ανωτερω, αλλα δυναται να ειναι φυσικό ή νομικό πρόσωπο που εμπορευεται προιοντα σχετιζομενα με τα οχηματα ΒΜWΖ - Ο ΕΜΠΟΡΟΣ συμφωνεί και αποδέχεται ότι:

1. Exει τα ιδια δικαιωματα και υποχρεωσεις οπως και ο ΧΡΗΣΤΗΣ.
2. Οτι επικοινωνει, παρουσιαζει και προωθει τα προιοντα και τις υπηρεσιες του, αποκλειστικα και μονο στο συγκεκριμενο χωρο που εχει ορισει η ομαδα Διαχειρησης.
3. Ο σχετικος χωρος μεσα στο BMWforum διατειθεται ΔΩΡΕΑΝ για την προβολη προιοντων & υπηρεσιων για οχηματα ΒΜW και MONO.
4. Εχει δικαιωμα να επικοινωνει και να συμμετεχει σε ΟΛΕΣ τις συζητησεις κατηγοριες του φορουμ.
5. Απαγορευεται η αμεση συγκριση ή κακοβουλη κριτικη σε ανταγωνιστικο προιον.
6. Απαγορευεται να επικοινωνει / προωθεί προιοντα μεσω εκπροσωπου η αλλου ΧΡΗΣΤΗ.
7. Αναγνωρίζει οτι η ομάδα Διαχείρησης εχει δικαιωμα να αρνηθει κοινοποίηση δημοσιευσεων για οποιοδηποτε λογο.
8. Το ΒΜW forum δεν επιβεβαιωνει και δεν αποδεχεται τις ιδιοτητες και τα χαρακτηριστικα και την ποιοτητα των προιοντων οπως αυτα παρουσιαζονται.
9. Το ΒΜWforum διατηρει το δικαιωμα να παυσει την λειτουργια της κατηγοριας οποιαδηποτε στιγμη και χωρις καμια υποχρεωση ως προς τον ΧΡΗΣΤΗ και ΕΜΠΟΡΟ.
10. Έχει δικαίωμα να προσφέρει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές, ΜΟΝΟ του στα Premium & Golden μέλη του BMW Forum
11. Δεν μπορεί να αρνηθεί την έκπτωση σε μέλος με κάρτα Premium & Golden εφόσον αυτή είναι εν ισχύει, εάν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος (π.χ. απάτη, μη πληρωμή κλπ.)
12. Εάν προσφέρει τις εκπτώσεις και σε άλλα μέλη, τα οποία δεν είναι κάτοχοι της κάρτας, το BMW Forum έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει την προσφορά του από το αντίστοιχο τμήμα και να διακόψει την συνεργασία μαζί του καθώς και τον λογαριασμό του.
13. Αναγνωρίζει και αποδέχεται οτι σε περίπτωση ανώνυμης καταγγελίας για προιόντα ή υπηρεσίες αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο συντάκτης/χρήστης που την δημοσίευσε. Η Ομάδα Διαχείρισης και το BMWFORUM.GR γενικότερα αναλαμβάνει την υποχρέωση να αναβάλει τη δημοσίευση του άρθρου μόλις λάβει γνώση του συμβάντος και να το επαναφέρει μόλις δημοσιευτούν ή δοθούν τα στοιχεία του στην Ομάδα Διαχείρισης.

=================================================
Η - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Οι όροι χρήσης μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και τα μέλη υποχρεούνται να επισκέπτονται την παρούσα σελίδα για την ενημέρωσή τους σε τακτά χρονικά διαστήματα.

• Το BMWFORUM δεν φέρει καμμία ευθύνη για το περιεχόμενο των θεμάτων και δημοσιευμάτων. Όλα τα μηνύματα και δημοσιεύσεις εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις του συντάκτη τους.
• Οι κανόνες/όροι χρήσης του BMWFORUM ισχύουν σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης(Facebook, twitter,instagram,google+ κλπ) που έχει σελίδα, ομάδα κλπ
• Το BMWFORUM διατηρεί το δικαίωμα μετακίνησης, αλλαγής, κλεισίματος, διαγραφής κάποιου δημοσιεύματος η και προσωρινού η οριστικού κλεισίματος του λογαριασμού σας όταν συντρέχει λόγος.
• Το BMWFORUM ΔΕΝ, εντέλλεται από, ή εκπροσωπεί, ή δεσμεύει, ή αντιπροσωπεύει, ή εκφράζει, την εταιρεία παραγωγής, πώλησης και επισκευής οχημάτων και μοτοσυκλετών BMW, Bayerische Motoren Werke AG με εδρα το Μόναχο-Γερμανίας, ούτε και οιονδήποτε τωρινό η μελλοντικό αντιπρόσωπο η/και συνεργάτη της εταιρείας από το Ελληνικό η διεθνές δίκτυο της.

Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε (ΧΡΗΣΤΗΣ) με τους όρους/προυποθέσεις συμμετοχής στις συζητήσεις παρακαλείσθε όπως διακόψετε ΑΜΕΣΑ τη συμμετοχή σας στο φόρουμ , ειδάλλως (όπως έχει προαναφερθεί) συμμετοχή στις συζητήσεις σημαίνει ΑΥΤΟΜΑΤΗ και ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ.


=================================================

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Administrator : 15-09-16 στις 18:17
Ο χρήστης Administrator δεν είναι συνδεδεμένος  
Κλειστό Θέμα

Bookmarks

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Forum Jump